ΣΤΟΛΟΣ

Τα πλοία του στόλου της Levante Ferries προσεγγίζουν κάθε εβδομάδα έξι λιμάνια, εξυπηρετώντας πιστά και συστηματικά, με απόλυτη ασφάλεια και υψηλές ανέσεις, τις ανάγκες του επιβατικού κοινού. Αποτελούν σύγχρονα και ασφαλή πλοία, που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες της περιοχής σε κάθε περίοδο.

Τα τέσσερα πλοία μας είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, προκειμένου να προσφέρουν στο επιβατικό κοινό απόλυτη ασφάλεια και ένα άνετο κι ευχάριστο ταξίδι, ακόμη και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ασφαλώς, κάθε πλοίο αποδεικνύεται τόσο καλό, όσο ικανό είναι το πλήρωμά του και γι’ αυτό στη Levante Ferries έχουμε φροντίσει να στελεχώσουμε το στόλο μας με πανάξιους συνεχιστές της Ελληνικής Ναυτοσύνης.

Fior di Levante

Το ολοκαίνουριο F/B «Fior di Levante» έκανε το παρθενικό του ταξίδι το Δεκέμβριο του 2014. Βραβευμένο με το διεθνές “Shippax Award 2015” ως το ομορφότερο πορθμειακό πλοίο του Kόσμου, το «Fior di Levante» βαφτίστηκε προς τιμήν του νησιού της Ζακύνθου, ή αλλιώς Φιόρο του Λεβάντε (= Άνθος της Ανατολής), απ’ όπου είναι εμπνευσμένη κι η διακόσμησή του.

 

Mare di Levante

Το δοκιμασμένο και καταξιωμένο F/B «Mare di Levante» (= Θάλασσα του Ανατολής) πανάξια έχει αγαπηθεί από το επιβατικό κοινό των Ιονίων νήσων, ξεχωρίζοντας για τους άνετους, φιλόξενους και πολυτελείς χώρους του, καθώς και για τη μοναδική του χωρητικότητα σε ΙΧ και φορτηγά οχήματα.

Andreas Kalvos

Το F/B «Andreas Kalvos», βαφτισμένο προς τιμήν του σπουδαίου Ζακυνθινού ποιητή Ανδρέα Κάλβου, αποτελεί το ένα πλοίο προσαρμοσμένο στις θάλασσες του Ιονίου, ενώ μετά την πλήρη του ανακατασκευή, χαρακτηρίζεται ως συνδυασμός κομψότητας, άνεσης και ασφάλειας.

Kefalonia

Παρόλο που το F/B «Kefalonia» αποτελεί το ιστορικότερο πλοίο του στόλου μας, η ταχύτητα και η ασφάλειά του, το κάνουν απολύτως ανταγωνιστικό απέναντι ακόμη και σε νεότευκτα σκάφη.