ΣΤΟΛΟΣ

Τα πλοία μας έχουν σχεδιαστεί με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα τεχνολογίας και ασφάλειας, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη δυνατή ταξιδιωτική εμπειρία σε κάθε επιβάτη, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Οι άνετοι χώροι και το φιλικό προσωπικό των πλοίων μας αποτελούν εγγύηση για μια απολαυστική διαδρομή στο Ιόνιο Πέλαγος.

Fior di Levante

Πρόκειται για το στολίδι του στόλου μας – άλλωστε έχει βραβευθεί και διεθνώς (Shippax Award 2015) ως το ομορφότερο πλοίο του κόσμου. Τα πάντα στο Fior di Levante ευωδιάζουν… Ζάκυνθο: Από το ίδιο του το όνομα που αποτελεί την άλλη γνωστή ονομασία της Ζακύνθου (Φιόρο του Λεβάντε) μέχρι τη διακόσμηση σε κάθε σημείο του εσωτερικού του!

Mare di Levante

Ένα πλοίο-σύμβολο αξιοπιστίας και άνεσης που χαίρει της εκτίμησης κάθε κατοίκου του Ιονίου. Με αξιοσημείωτη χωρητικότητα στα γκαράζ του, το Mare di Levante (Θάλασσα της Ανατολής) σήμερα αποτελεί πυλώνα της εμπορευματικής – και όχι μόνο - κίνησης στα νησιά του Ιονίου.

Andreas Kalvos

Το F/B “Ανδρέας Κάλβος”, είναι μια οικεία εικόνα για τους ταξιδευτές του Ιονίου Πελάγους. Το πλέον πρόσφατο απόκτημά μας πρόσφατα ανακαινίστηκε σε πολλά επίπεδα, ώστε να υπερπληροί τις υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας, άνεσης και πολυτέλειας του στόλου μας.