Βραβείο Passenger Line 2019

«ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ 2019 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑ» στα Ναυτιλιακά Βραβεία της Lloyd’s List η Levante Ferries

Στις 6 Δεκεμβρίου έλαβε χώρα στο Athenaeum InterContinental η εκδήλωση για την απονομή των 16ων Lloyd’s Greek Shipping Awards, θεσμός που αποτελεί τη μεγαλύτερη ναυτιλιακή εκδήλωση απονομής βραβείων σε παγκόσμια βάση. Παρουσία πολλών προσωπικοτήτων της παγκόσμιας ναυτικής κοινότητας, η απονομή υπήρξε και φέτος σημείο συνάντησης για τους πρωταγωνιστές των θαλασσών, ενώ μια ομάδα νέων και παλαιότερων, ανεξάρτητων κριτών από διαφορετικούς τομείς της ναυτιλίας, κλήθηκε να αναδείξει τους νικητές των βραβείων, με ακεραιότητα και αξιοπιστία, θέτοντας αυστηρά κριτήρια και υψηλότερες προϋποθέσεις.

Τα Lloyd’s Lists Greek Shipping Awards 2019 ανέδειξαν τη Levante Ferries ως την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, στην κατηγορία ακτοπλοΐα και εσωτερική κρουαζιέρα.
Είμαστε περήφανοι για τη διάκριση αυτή και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με σταθερά και μελετημένα βήματα την ανοδική πορεία που χαράξαμε πριν 5 χρόνια και να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με έναν στόλο πρότυπο.

Τα Lloyd’s Shipping Awards πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σε πέντε χώρες του πλανήτη που διατηρούν εξέχοντα ρόλο στη ναυτιλία, με την Ελλάδα να είναι σαφώς μία από τις χώρες αυτές. Τα Greek Shipping Awards διοργανώνονται στη χώρα μας από το 2004 αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματα και τη δραστηριότητα της ελληνικής ναυτιλίας και προωθώντας την Ελλάδα ως ναυτικό κέντρο. Η διοργανώτρια Lloyd’s List αποτελεί έγκριτη ναυτιλιακή εφημερίδα που ιδρύθηκε το 1734 στο Λονδίνο, με συνεχή παρουσία, καθώς και παγκόσμια εμβέλεια και κύρος μέχρι τις μέρες μας.