Βραβείο Shippax 2015

Το Fior di Levante είναι το πρωτότοκο πλοίο της Levante Ferries, σχεδιασμένο με τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζει στο επιβατικό κοινό ένα ασφαλές και απολαυστικό ταξίδι, ακόμη και στις πιο δυσκολότερες καιρικές συνθήκες. 

Τον Απρίλιο του 2016 βραβεύτηκε ως το ομορφότερο πορθμειακό πλοίο του 2015, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, με το διεθνούς κύρους βραβείο Shippax Award, στο πλαίσιο του Ferry Shipping Conference που πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου 2016 στη Στοκχόλμη. Πιο συγκεκριμένα, Fior di Levante απονεμήθηκε το πρώτο βραβείο για τον εξωτερικό και εσωτερικό σύγχρονο σχεδιασμό του που αντανακλά σε υψηλές υπηρεσίες και άνεση στον επιβάτη, για την εμπορικότητα καθώς και για το μοναδικό στο είδος του company branding (εμπορική ταυτότητα εταιρείας). Το βραβείο παρέλαβε ο επικεφαλής της Levante Ferries, Γιώργος Θεοδόσης.

Τα Shippax Awards διοργανώνονται από το 1996, με την κριτική επιτροπή να γνωρίζει τις τάσεις του κλάδου και τα λεπτομερή χαρακτηριστικά όλων των πλοίων που συμμετέχουν. Τα παραπάνω καθιστούν τα Shippax Awards μοναδικά και εύλογα θεωρούνται από τα σημαντικότερα στον τομέα της επιβατηγού ναυτιλίας και κρουαζιέρας, σε παγκόσμια βάση.