ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Πριν ταξιδέψετε με τη Levante Ferries, μάθετε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τον προορισμό που επιλέξατε.

Ζάκυνθος

Γνωστή και ως ‘Φιόρο του Λεβάντε’ (Άνθος της Ανατολής), η πανέμορφη Ζάκυνθος αποτελεί δικαίως έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως. Πρόκειται για το τρίτο σε μέγεθος νησί του Ιονίου και έχει να επιδείξει πλούσια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά.

Κυλλήνη

Η Κυλλήνη ανήκει στον νομό Ηλείας και βρίσκεται στο δυτικότερο ακρωτήριο της Πελοποννήσου. Από την Αθήνα απέχει περίπου 280 χιλιόμετρα. Στην Κυλλήνη αξίζει να επισκεφθείτε το εξαιρετικό κάστρο Χλεμούτσι, αλλά και ν’ απολαύσετε τις όμορφες παραλίες της.

Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά, το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου, αποτελεί για πολλούς τον πιο αγαπημένο προορισμό για διακοπές. Και δεν έχουν άδικο, καθώς πρόκειται για ένα νησί που συνδυάζει φύση, ιστορία, πολιτισμό, υπέροχες παραλίες, μοναδικά αξιοθέατα αλλά και φιλόξενους κατοίκους. Μεταξύ άλλων, αξίζει να επισκεφθείτε το λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης, το κάστρο του Αγίου Γεωργίου και την παραλία του Μύρτου.

Ιθάκη

Η Ιθάκη είναι ένα νησί των Επτανήσων και βρίσκεται στα νότια της Λευκάδας και στα βορειοανατολικά της Κεφαλονιάς, από την οποία χωρίζεται με τον ομώνυμο πορθμό. Πρωτεύουσά της είναι το Βαθύ. Πρόκειται για επίμηκες νησί με έκταση 96 τ.χλμ και πληθυσμό 3.231 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2011.