ΕΤΑΙΡΕΙΑ

company image

Η Levante Ferries είναι μία καινούργια, φιλόδοξη και νεωτεριστική εταιρία στο χώρο της ελληνικής ναυτιλίας-ακτοπλοΐας, αποτελούμενη από μία ομάδα νέων ηλικιακά στελεχών.

Πρόκειται για μία δυνατή ομάδα, αποτελούμενη από στελέχη υψηλών προδιαγραφών και δυνατοτήτων, με τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στη διοίκηση και οργάνωση επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Μία ομάδα, η οποία - από τους επικεφαλής της μέχρι και τα νεώτερα στελέχη της - έχει διανύσει μία εντυπωσιακή πορεία στην οργάνωση και διαχείριση απαιτητικών και σύνθετων έργων, κυρίως στους τομείς των Επικοινωνιών και της Πληροφορικής.

Μία σύγχρονη ομάδα, η οποία αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς, αξιοποιεί τη σημαντική εμπειρία της στην εξυπηρέτηση του πολίτη-πελάτη, κατανοεί την εξέλιξη της καταναλωτικής συμπεριφοράς του κοινού στο χώρο του ταξιδίου, ενώ παράλληλα παρακολουθεί στενά τις σύγχρονες τεχνολογίες και προδιαγραφές, καθιστώντας την πρωτοπόρα και πάντα επίκαιρη.

Μία μοναδική ομάδα που μετά από εκτεταμένη προετοιμασία, τολμά να κάνει σήμερα το παρθενικό της ταξίδι, με πολύ κέφι και όρεξη, για να προσφέρει τις καλύτερες θαλάσσιες συγκοινωνίες, τόσο στους κατοίκους της Ζακύνθου, όσο και σε όλους τους επισκέπτες αυτής, από όποιο μέρος του κόσμου κι αν προέρχονται.

Η ομάδα της Levante Ferries δεν επαναπαύεται, αλλά είναι παρούσα στις εξελίξεις και την «επόμενη ημέρα» στο χώρο της ναυτιλίας-ακτοπλοΐας, με συγκροτημένη στρατηγική και οργανωμένο σχέδιο ανάπτυξης και εξέλιξης.

Χώρο δραστηριοποίησής της - σε πρώτη φάση - αποτελεί το Ιόνιο Πέλαγος, το οποίο υπόσχεται και μπορεί να υπηρετήσει με τον πιο πλήρη, σύγχρονο και ποιοτικό τρόπο για το επιβατικό κοινό της.

Όραμά της, οι θαλάσσιες συγκοινωνίες του Ιονίου Πελάγους, να καταστούν πολύ σύντομα πρότυπο και σημείο αναφοράς στον Ελλαδικό χώρο και παγκοσμίως!