Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας θέσεων, παρακαλούμε όπως προμηθεύεστε έγκαιρα τα εισιτήριά σας, πριν την άφιξη σας στο λιμάνι, προκειμένου να αποφύγετε τυχόν ταλαιπωρία. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.    |       Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το επιβατικό κοινό ότι έως και 21 Ιουλίου 2020 τα δρομολόγια στις γραμμές Κυλλήνη – Ζάκυνθος και Κυλλήνη – Πόρος – Ιθάκη , διαμορφώνονται βάσει του παρόντος συνδέσμου (πατήστε εδώ)     |       Από 05/07/2020 θα εκτελούνται επιπλέον δρομολόγια από Κυλλήνη προς Ζάκυνθο στις 22:15 και από Ζάκυνθο προς Κυλλήνη στις 03:45. Δείτε τις ακριβείς ημέρες και ώρες αναχώρησης εδώ.     |      

Ενημέρωση & προστασία από τον Covid-19 >>
ΚΡΑΤΗΣΗ-ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
Πάτρα
Σάμη-Κεφαλονιά
1
0
Η Levante Ferries
τώρα και στο κινητό σου!

Μια πρωτοπόρα εφαρμογή που σε ταξιδεύει με τα πλοία της Levante Ferries, στην Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη με το κινητό σου. Τώρα με το νέο app μπορείς να δεις τα δρομολόγια Κυλλήνη – Ζάκυνθος, Κυλλήνη – Πόρος Κεφαλονιάς και Πάτρα - Σάμη - Ιθάκη καθώς και να κλείσεις τα εισιτήριά σου εύκολα και γρήγορα!
Επιπλέον, μπορείς να αποθηκεύσεις τα εισιτήρια σου (e-tickets) μέσα στην εφαρμογή και να κάνεις κατευθείαν check in στa πλοία μας! 

περισσότερα >>